Training & Africhting

Naast pensionstalling is er ook een mogelijkheid voor training en africhting en kunt u terecht bij Marijke, Aniek en Femke. Femke runt hierbij haar eigen dressuur-en trainingstal op Stal Rozenven en Aniek en Marijke geven voornamelijk instructie.

Hieronder een overzicht wat de mogelijkheden zijn per persoon:

Femke de Laat

Femke de Laat

Dressuur- & trainingstal

Sinds 2010 heb ik mijn Dressuur- trainingstal gestart en is gevestigd op Stal Rozenven te Schijf. De hoofdactiviteiten zijn het opleiden van jonge getalenteerde dressuurpaarden naar een hoger niveau, het africhten/zadelmak maken van jonge paarden en het geven van dressuurinstructie. Het is ook mogelijk om de jonge paarden door mij uit te laten brengen op jonge paarden competitie’s als de Pavo Cup, VSN troffee, Ibop proef etc. Onlangs zijn er al vele successen geboekt bij jonge paarden competitie’s (zie nieuwsberichten). Daarnaast is het ook mogelijk om uw paard uit te brengen in de wedstrijdsport.

Op dit moment breng ik paarden uit in de basissport tot en met Z2 en rijd ik met mijn eigen paard Tommie succesvol in de Subtop, niveau ZZ zwaar.
Voordat ik mijn eigen trainingstal begon heb ik 2,5 jaar bij Dressuurstal Van Baalen gewerkt en erg veel ervaring opgedaan. Momenteel train ik nog wekelijks bij Coby en Marlies van Baalen en breng ik een jong paard van Dressuurstal Van Baalen uit op de wedstrijden.

Onlangs heb ik mijn Orun instructeurs diploma behaald. Ik vind het erg leuk om mijn opgedane kennis over te brengen aan enthousiaste ruiters en amazone’s van alle niveau’s.

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie kunt u contact opnemen met mij:

Mobiel nr: 0655327184
Email: info@femkedelaat.nl

Aniek de Laat

Aniek de Laat

Instructrice

Sinds een aantal jaren ben ik een gediplomeerd Orun instructrice. Ik ben daarnaast Lichte Tour geklasseerd. Daarnaast rijd ik ook nog enkele jonge paarden waarmee ook al verschillende successen zijn gehaald zoals pavo-cup, subli-cup en wk-selectie voor jonge dressuurpaarden. Ik vind het erg leuk om jonge paarden op te leiden naar het hogere niveau en wil daar ook heel graag andere mensen bij helpen. Ook bij mij is het mogelijk om uw paard in training te zetten en ze eventueel uit te brengen op de wedstrijden.

Ik geef daarnaast ook instructie aan mensen van B tot aan het hogere niveau en van pony’s tot paarden. Om een les af te spreken kunt u kijken bij “contact”. Zelf train ik wekelijks bij Emmelie Scholtens en heb ook veel ervaring opgedaan bij Coby van Baalen. Ook is het mogelijk om door mij een clinic te laten verzorgen op allerlei verschillende niveaus.

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie kunt u contact opnemen met mij:

Mobiel nr: 06-11061102
Email: aniekdelaat@hotmail.nl

Marijke de Laat

Marijke de Laat

Instructrice

Marijke de Laat is een gediplomeerd instructrice. Ze is zelf Z2 geklasseerd en is op dit moment weer druk bezig met het aanrijden van jonge paarden. Marijke traint bij Aniek de Laat en Frank Trommelen. Ook bij haar is het mogelijk om op alle verschillende niveau’s instructie te verkrijgen.

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie kunt u contact opnemen met haar: info@stalrozenven.nl

Wat wij vooral belangrijk vinden bij het trainen en africhten van paarden is een goede basis, deze moet goed zijn voordat je verder kunt.Tevens is het mogelijk om uw paard zadelmak te laten maken bij ons. Dit doen wij geheel in overleg naar uw wensen en behoeften. We streven ernaar om het paard zoveel mogelijk de tijd te geven om zich goed te kunnen ontwikkelen.

Wilt u nog meer informatie over de training en/of africhting, bel of mail gerust. Onze gegevens vind u bij “contact“.