Het nieuwe jaar gaat goed van start met VSN finale

Vanmorgen om 6.00u in de ochtend vertrokken Femke en Aniek naar Lunteren. Bij het prachtige complex “de Nieuwe Heuvel” werd de finale van de VSN troffee verreden. In de voorselecties reden maar liefst 285 dressuur-en springpaarden mee. Bij de dressuur mochten alle paarden met een score van 37,2 door naar de finale wat uiteindelijk resulteerde in een deelnemersveld van 35 combinaties. Door de strenge voorselectie ontstond er een sterk deelnemersveld tijdens de finale.

Aniek kwam als eerste met Endyrava (v. Lord Leatherdale) aan de start. Zoals in de voorselectie scoorde Endyrava goed en haalde geen enkel onderdeel onder de 7,5. De galop en het gehele rijden sprong hierbij extra prositief naar voren. Uiteindelijk behaalde de combinatie een mooie 10e plaats met 38,3 punten.

Femke reed met de nakomeling van Vivaldi, Elpacina. De voorlopig keurmerrie Elpacina is in eigendom van Kim Vughts. Femke stelde Elpacina goed voor en ook dit paard haalde geen score onder de 7,5. De combinatie scoorde vooral goed op de draf en het algemeen beeld. Het resulteerde uiteindelijk in een 11e plaats met 38,1 punten.

Foto’s van deze dag volgen snel!

Comments

comments

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *