Lesklanten naar de kampioenschappen!

Dit jaar zijn de Brabantse Kampioenschappen dichtbij. Ze vinden plaats in Wouw waarbij de pony’s de strijd aan gaan op 10 en 11 augustus en de paarden op 17 en 18 augustus.

In een aantal regio’s zijn de regiokampioenschappen al geweest en is al duidelijk geworden wie daarvan afgevaardigd is naar de Hippiade. Zo wist Kim Noordijk zich al te plaatsen in de Z klasse met haar pony. Kim lest bij Femke net zoals Amanda van Nijnatten, Coco Soffers en Charissa Spijkers. Amanda is in de Z1 afgevaardigd met haar paard en Coco in de Z2 bij de pony’s. Charissa Spijkers staat als eerste reserve voor de M1 klasse met Cizoi.

Ook Sterre Martens, lesklant van Marijke wist zich te selecteren voor de brabantse kampioenschappen en zal dus 10 augustus aan de start komen met haar pony. Maaike Ophey staat met Zena reserve in de M klasse.

Leerling van Aniek, Joyce van Ginderen, zal op 17 augustus aan de start komen op de kampioenschappen. Joyce wist dit weekend nog 2 proeven op haar naam te zetten met maar liefst 3 winstpunten! Kristel Franse staat nog reserve voor de Z1 klasse.

Wij wensen al onze lesklanten veel succes!! Voor meer informatie over de brabantse kampioenschappen kijk op: www.bk2013.nl

Comments

comments

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *