Prijzenregen op Stal Rozenven

Afgelopen weekend was Stal Rozenven goed vertegenwoordigd op de wedstrijd bij hippisch centrum de Keijtenburgh te Rucphen.

Het begon zaterdagmiddag in de M2 klasse. Ingrid Vrouwenvelder reed met Wicked haar M2 debuut. Ze reed twee zeer nette proeven wat uiteindelijk resulteerde in twee overwinningen met 3 winstpunten erbij! Een super debuut natuurlijk. Ingrid Is naast pensionklant van stal Rozenven ook leerlinge van Femke.

Ingrid Vrouwenvelder met Wicked

Femke kwam daarna aan de start met Coloured Brown DVB in M1. Ook Femke wist naar twee overwinningen te rijden met maar liefst 4 winstpunten! Coloured Brown is in eigendom van Coby van Baalen maar Femke mag hem lekker verder trainen. In de avond had Femke nog een spannende opgave. Ze reed met Derk (v. Wynton) haar wedstrijd debuut in de L1 klasse. Femke zette hierbij haar zegereeks voort in wist zelfs ook deze twee rubrieken op haar naam te zetten waarbij ze ook met Derk 4 winstpunten wist te halen. Beter kan natuurlijk niet voor de eerste keer!

tarabartels-03-1024x682

Coloured Brown DVB

Aniek reed met Damascus ook in de L1 klasse haar wedstrijd debuut. De combinatie wist naar een mooi resultaat te rijden van 201 punten wat uiteindelijk resulteerde in een 4e plaats. Lesklant van Aniek, Jeanine van de Vorst reed met Zuzie in de klasse L1 naar een mooie 2e plaats met slechts 1 punt verschil van de nummer 1. De tweede proef behaalde ze een 3e plaats in deze klasse. Kristel Franse reed met Watson in de M2 ook weer twee winstpunten. Samen met Aniek zal ze nu gaan trainen voor de selectie.

Laura Buurstee kwam met Bombey ook aan de start in de L2. Ze behaalde helaas twee keer net geen winstpunt maar ze kwam wel terug met mooie foto’s van de wedstrijd. 

Laura Buurstee met Bombey

Maaike Ophey, leerlinge van Marijke wist bij de pony’s afgelopen weekeinden ook flink te scoren. Maaike rijdt met Zena in de klasse M1 en wist vorige week al twee winstpunten te halen. Afgelopen weekend wist ze ook nog naar een 5e plaats te rijden in een druk bezette ring. Hierbij wist ze ook weer een dik winstpunt binnen te halen.

Comments

comments

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *