Top begin van het nieuwe jaar!!

Afgelopen weekend werd in Oud Gastel de laatste selectie van kring West-Brabant georganiseerd. Het werd nog een spannende strijd want in de zz-licht klasse mogen er slechts 2 deelnemers door naar de Brabantse kampioenschappen en deze wedstrijd gaf uiteindelijk de doorslag!

De strijd werd gestreden door Marie-Louise Moerings, Hans van Bedaf en Femke met Darkie! Waar Dark Pleasure vorige keer op dit terrein nog wat spanning liet zien leek hij nu geheel geconcentreerd op Femke. Hij liet een mooie proef die werd beloond met een overwinning met 70%!!! Hiermee werd de combinatie kringkampioen in de zz-licht!

Femke reed ook met Gigolo mee in de M1 klasse. Iets minder spannend omdat ze hier sowieso al door was naar de Brabantse maar des al niettemin een mooie oefening voor de kampioenschappen. En dat werd het ook! De combinatie werd beloond met maar liefst 77,3%!!! De combinatie werd in de eindstrijd reserve kringkampioen van de M1 klasse.

In de Z2 bracht Aniek Endy aan de start. Ook deze combinatie was al zeker van een startplaats op de Brabantse maar wilde ook graag voor de kampioenschappen aan de start komen. Endy liet zich erg goed zien en de combinatie kon dan ook een foutloze proef neer zetten! Na de vorige 3 selectie gewonnen te hebben wisten ze ook deze rubriek op hun naam te zetten met 70%

Op naar Schijndel!!!!

z20_0128

image

diashow-08

Comments

comments