Top weekend voor Femke en Aniek in Wouwse Plantage

Een drukke dag was het afgelopen zondag wel maar het was de moeite waard. Femke kwam maar liefst met 4 paarden aan de start.

Ze startte de dag met Zidane, die haar debuut maakte in de Z2 klasse. De combinatie is nog vers maar wist toch direct een winstpunt te behalen in deze klasse. Vervolgens reed Femke Coloured Brown DVB naar een zeer goede 2e plaats in de Z1 klasse met een mooie score. Ook deze start was nog pril want Femke startte Coloured Brown DVB pas voor 2e keer in de Z1.

In de middag was het de beurt aan Derk, waarbij ook een debuut gepland stond. In de M1 klasse kwam de combinatie voor de eerste keer aan de start. In de eerste proef onstonden er wat fouten maar dit wist Femke goed te corrigeren. De tweede proef werd de combinatie knap 2e met 2 winstpunten!

Aan het einde van de dag kwamen Aniek en Femke beide nog aan de start in L1 klasse. Voor beide dames was dit de eerste keer dat ze met deze paarden de ring in reden. Femke reed met Estrade en Aniek met Endyrava. Beide 4-jarige paarden die zich voorbeeldig gedroegen tijdens de wedstrijd. Femke reed maar één proef en wist hier naar een 3e plaats te rijden met 200 punten! Aniek behaalde met Endyrava in deze proef de 2e plaats met één puntje hoger. In de tweede proef wist Aniek er nog net een schepje bovenop te doen en won deze rubriek met 209 punten!!

Al met al een succesvolle dag waarvoor we ook Kim de Brouwer en Laura Buurstee nog extra willen bedanken voor de goede hulp. Foto’s van de wedstrijd volgen later.

 

 

Comments

comments

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *