Wederom mooie resultaten van lesklanten

Afgelopen weekenden werd er weer fanatiek gereden door lesklanten van zusjes de Laat. Vorig weekend wisten Maaike Ophey en Sterre Martens goed te scoren in Etten-Leur. Sterre reed naar een 1e en 2e plaats met haar pony Cindy en Maaike werd 5e en 3e met Zena met beide mooie punten! Beide dames lessen bij Marijke.

Ook de ponyruiters Kim Noordijk en Coco Soffers, die getraind worden door Femke, reden vorig weekend naar een topprestatie. Beide meiden reden naar een overwinning waarbij Kim de D-Z1 klasse op haar naam zette en Coco de D-Z2. Kim Noordijk werd ook uitgenodigd om mee rijden op CHIO Rotterdam.

Ook lesklanten van Aniek kwamen aan de start in Etten-Leur. Roos Dyson reed zaterdag mee in de zz-licht klasse en reed hier Romy naar een 4e plaats. Zondag deed ze er nog een schepje bovenop door de kur op muziek op haar naam te schrijven met maar liefst 70%! Roos wist laatst ook een selectie van de MacRider cup te winnen. Ook Joyce van Ginderen en Jeanine van der Vorst reden beide naar mooie punten in de B en L2 klasse.

Allen van harte gefeliciteerd!

Comments

comments

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *