Wederom pensionklant Stal Rozenven in de krant

Een tijdje geleden verscheen er al een leuk artikel in de krant met een grote foto van John erbij. Deze week verscheen er nog een pensionklant van Stal rozenven in de krant, roos dyson. Roos houdt zich veel bezig met de houding en zit van de ruiter. Hiervoor heeft ze verschillende cursussen gevolgd en wil dit nu ook graag delen met anderen.

Onderstaand artikel verscheen afgelopen week in de krant:

Ruiter en paard moeten in balans zijn

Auteur: door Frank Timmers | vrijdag 04 mei 2012 | 09:04

Roos Dyson toont in balans te zijn met haar paard. Ze heeft zich verdiept in de sportieve begeleiding van individuele ruiters.

HOEVEN – Bij paardrijden wordt de prestatie geleverd door de combinatie van ruiter en paard. Het viel Roos Dyson op dat er zo weinig aandacht is voor de fitheid van de ruiter en dat er alleen met en op het paard wordt getraind.

Vanavond vertelt ze tijdens de informatieavond ‘Fitness voor ruiters’ over de sportieve begeleiding van de individuele ruiters. Dyson heeft de handen ineengeslagen met Axis Sports in Hoeven, waar de begeleiding plaatsvindt.

Zonder paard, maar met fysiotherapeut Ilse Struyts en trainer Erwin van der Woerdt. Zij hebben samen een programma opgesteld om de ruiters te begeleiden in hun sport.

Lees meer in BN DeStem van vrijdag 4 mei

Comments

comments