Nog meer overwinningen subli en pavo-cup!!

Afgelopen weekenden stonden er weer mooie wedstrijden op het programma. Als eerste natuurlijk het NK dressuur te Ermelo. Een prachtige wedstrijd waarbij ook de subli cup op het programma stond. Hierbij kwamen Femke en Aniek aan de start.

Als eerste reed Femke met Gigolo bij de 4-jarige rubriek. In een sterk deelnemersveld behaalde ze maar liefst 80,8% en wist hiermee de rubriek te winnen!!

Later op de daar reed Aniek Endyrava in de 6-jarige rubriek. Ze zetten een mooie proef neer en wisten ook de rubriek te winnen met een mooi percentage!! Een prachtige wedstrijd met mooie resultaten!!

Afgelopen weekend reisde we af naar Middenbeemster. Femke reed hier Famorka in de pavo-cup. Omdat Famorka afgelopen periode gespoeld werd was het al even geleden dat ze aan de start kwamen. Dit bleek niets uit te maken want Famorka liet hele mooie verrichtingen zien. De jury was dan ook erg positief en scoorde hierbij dan 80,5 punten en wist hiermee de rubriek te winnen!

Femke zal tijdens de KWPN kampioenschappen met 4 paarden aan de start komen in de halve finale van de pavo cup. Deze starten op 11 augustus te Ermelo.

20150730-211043.jpg

20150730-211057.jpg

Comments

comments