Update!

Het is alweer even geleden dat we een bericht hebben geplaatst. In de tussentijd is er veel gebeurd dus vandaar even een korte update van alles!

** Nieuwe stallen! Het oude gedeelte van Stal Rozenven is vernieuwd. Femke heeft haar trainingspaarden hier staan. HET ziet er prachtig uit en is voorzien van alle faciliteiten!

** Overwinningen Pavo-cup! Femke reed afgelopen weekenden met 3 paarden voorselectie van de pavo-cup. Met Gigolo won ze met overmacht de eerste voorselectie. De combinatie reed naar een prachtige score van 83 punten! De week daarna bracht Femke Girona heel mooi voor. Ook hier wisten ze een topscore te halen van 83 punten!! Bij de 5 jarige reed ze Future naar een mooie score en hiermee wist ze zich al met 3 paarden te plaatsen voor de halve finale.

** Subli cup bovenaan! De afgelopen tijd zijn Aniek en Femke ook weer aan de start gekomen bij de Subli-cup. Dit niet zonder succes! Femke won eerste selectie met Gigolo en werd de week erna tweede. Ook Estrade K reed ze naar een overwinning en een tweede plaats. Afgelopen weekend reden Aniek en Femke ook eer subli-cup in Nieuw-en Sint joosland. Aniek won de rubriek met 84% en Femke behaalde de tweede plaats met ook maar liefst 6 % los van de nummer 3. Femke heeft hiermee al een startplaats verzekerd met Estrade voor de finale in december.

Comments

comments