Stal Rozenven niet te stoppen in Rucphen!

Pensionklanten van stal Rozenven en familie de Laat lieten duidelijk van zich horen afgelopen weekend in Rucphen. Helaas was het weer wat minder zondag maar dat weerhield een hoop combinaties er niet van om naar de overwinning te rijden.

Ingrid Vrouwenvelder beet de spits af zondag in de M2 met Wicked. De eerste proef behaalde ze al een zeer nette 2e plaats. In de tweede proef wist ze er nog een schepje bovenop te doen door naar de overwinning te rijden met maar liefst 12 punten los van de nummer 2!

Later die dag reden Charissa Spijkers en Laura Buurstee mee in de klasse L2. Beide dames zijn tevens ook lesklant van Femke. Charissa wist de reeks van Ingrid voort te zetten en reed haar Cizoi ook naar een 2e én 1e plaats! Ook Laura reed in de prijzen, zij behaalde een goede 4e plaats.

Als laatste was het de beurt voor de zusjes de Laat. Marijke streed met Cas mee in de L1 evenals Aniek met Damascus. Aniek reed dit keer maar 1 proef omdat Damascus nog erg jong is. De proef die ze reed was de moeite waard want ook Aniek reed naar een overwinning in de L1. Marijke reed in de eerste proef naar een goede 3e plaats maar ook deze combinatie zette de puntjes op de i in de tweede proef. Hiermee reed ook Marijke Cas naar een overwinning.

Een hoop overwinningen en prijzen dus waar we allemaal trots op kunnen zijn! Foto’s van de wedstrijd zullen snel volgen.

Comments

comments

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *