Succesvol weekend voor Femke bij Kiek in de Pot!

Ieder jaar wordt met het pinksterweekend de mooie en gezellige wedstrijd “Kiek in de Pot” georganiseerd. De wedstrijd vindt plaats in het centrum van Bergen op Zoom.

Zaterdag ging het weekend van start. Femke reed met Coloured Brown DVB in de klasse M1 mee in de selectie voor de kampioenschappen. Hierbij behaalde de combinatie een 2e en 4e plaats!

Zondag werd het iets spannender, Femke reed haar debuut in de Intermediaire I met Tommie. Ondanks dat ze wat kleine foutjes had reed ze Tommie naar een 3e plaats met 64,7%! Super resultaat natuurlijk voor de eerste keer.

Maandag was Derk aan de beurt. Tijdens de Subli cup wedstrijd wist Femke Derk naar een zeer goede 2e plaats te rijden met maar liefst 78 %! Derk is in eigendom van Ad en Femke samen. Hier een foto van de prijsuitreiking met Derk:

Femke en Derk

Ook Laura Buurstee kwam aan de start in Bergen op zoom. Ze behaalde twee winstpunten in de klasse L2.

Tara Bartels reed met Fido de selectie mee in de kring Breda. Ook deze selectie wist ze 2 proeven te winnen met in totaal 4 winstpunten! Gefeliciteerd Dames!

Lesklanten van Aniek presteerde ook weer goed in Bergen op Zoom. In de klasse M2 wist Kristel Franse naar een 2e plaats te rijden met een goede score. Deze proef telde ook mee voor de selectie! In de L1 reed Jeanine van de Vorst in een zeer groot deelnemersveld naar een 5e plaats met 2 winstpunten!

Comments

comments

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *