Zeer geslaagde clinic en showavond van Stal Argonaut!

Het was een druk maar leerzaam en vooral gezellig weekend. Stal Argonaut, onder leiding van Jeffrey Heystek, Jeroen Okkema en Sandra Zoutendijk organiseerde dit jaar voor de tweede keer een clinicweekend met als afsluiter de zaterdagavond met Coby van Baalen en Nicole Werner. Coby en Nicole gaven tijdens deze avond verschillende combinaties les en discussieerde hierbij samen over de combinaties. Femke reed ook met Derk (v. Wynton) en kreeg dus ook les van Coby en Nicole. Het was voor de combinatie erg leerzaam om in een bak vol met publiek en grootse entourage te rijden. Coby van Baalen was ook erg enthousiast over Derk. Hier enkele foto’s van de combinatie tijdens de avond:


Niet alleen de clinic vulde de avond, er waren ook leuke shows! Er werden pas-de-deux, kur op muziek, achttal gereden en zelfs een modeshow werd getoond tijdens deze avond. Femke en Aniek liepen ook mee in de nieuwe Kingsland collectie die te koop is bij Stal Argonaut. Hier enkele foto’s van de spetterende modeshow:


Voor meer informatie wat betreft de kleding kijk op: www.argonaut-ruitersport.nl

Vrijdag en zaterdag was er ook de mogelijkheid om mee te rijden in een clinic bij vele bekende ruiters. Ook pensionklanten van Stal Rozenven maakte hier gebruik van. Charissa Spijkers reed met Cizoi een leerzame clinic bij Theo Hanzon en Laura Buurstee reed met Bombey mee bij Johan Rocks. Kortom het was een geslaagd weekend wat zeer goed georganiseerd was!

Comments

comments

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *