Wedstrijdresultaten Stal Rozenven

Afgelopen weekend waren er verschillende wedstrijden hier in de buurt. Ook werd de jaarlijkse Horsefood-competetie te Berkel Enschot gehouden. Deze wedstrijd, die gericht is op jonge paarden, werd verzet naar afgelopen weekend ivm het aflasten van de wedstrijd door het Rhino-virus.

Femke reed met Derk mee bij de jonge paarden wedstrijd bij de 4-jarige rubriek. De gehele competitie werd beoordeeld door Hans Peter Minderhoud en Edward Gal. Gedurende de dag werd er ook een openbare les gegeven door Hans Peter Minderhoud. Derk liet zich tijdens de presentatie erg goed zien. Hij behaalde dan ook voor alle gangen 7-ens en voor de galop zelfs een 7,5. Femke gaat hem deze zomer ook uitbrengen in de Subli-cup wedstrijden waar hij wederom zal worden beoordeeld op zijn kwaliteiten.

Femke en Derk tijdens de Horsefood competitie

Ook pensionklanten/lesklanten van Stal Rozenven lieten zich weer zien op de wedstrijden. Maaike Ophey, lesklant van Marijke, reed in Roosendaal mee in de klasse M1. Ondanks dat Maaike al een tijd niet meer op wedstrijd was geweest wist ze de rubriek op haar naam te zetten! Ook de andere proef wist ze mooie punten binnen te halen. Ook Charissa Spijkers, lesklant van Femke, kon tevreden zijn. Met Cizoi reed ze haar debuut in de L2 en wist hier direct een winstpunt te behalen. Van harte gefeliciteerd allebei!

Comments

comments

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *