Training & Africhting

Naast pensionstalling is er ook een mogelijkheid voor training en africhting en kunt u terecht bij Aniek en Femke de Laat. Beide runnen hun eigen dressuurstal hier op Stal Rozenven.

Hieronder een overzicht wat de mogelijkheden zijn per persoon:

Aniek de Laat

Sinds 2016 ben ik officieel begonnen met mijn eigen dressuurstal Aniek de Laat. Ik ben een gediplomeerd Orun instructrice. Ik ben Lichte Tour geklasseerd en daarnaast rijd ik ook nog enkele jonge paarden waarmee ook al verschillende successen zijn gehaald zoals pavo-cup, subli-cup en wk-selectie voor jonge dressuurpaarden. Ik vind het erg leuk om jonge paarden op te leiden naar het hogere niveau en wil daar ook heel graag andere mensen bij helpen. Ook bij mij is het mogelijk om uw paard in training te zetten en ze eventueel uit te brengen op de wedstrijden.

Ik geef instructie aan mensen van B tot aan het hogere niveau en van pony’s tot paarden. Om een les af te spreken kunt u kijken bij “contact”. Zelf train ik wekelijks bij Emmelie Scholtens en heb ook veel ervaring opgedaan bij Coby van Baalen. Ook is het mogelijk om door mij een clinic te laten verzorgen op allerlei verschillende niveaus.

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie kunt u contact opnemen met mij:

Mobiel nr: 06-11061102
Email: aniekdelaat@hotmail.nl
http://dressuurstalaniekdelaat.nl/

Femke de Laat

Sinds 2010 heb ik mijn Dressuur- trainingstal gestart en is gevestigd op Stal Rozenven te Schijf. De hoofdactiviteiten zijn het opleiden van jonge getalenteerde dressuurpaarden naar een hoger niveau, het africhten/zadelmak maken van jonge paarden en het geven van dressuurinstructie. Het is ook mogelijk om de jonge paarden door mij uit te laten brengen op jonge paarden competitie’s als de Pavo Cup, VSN troffee, Ibop proef etc. Onlangs zijn er al vele successen geboekt bij jonge paarden competitie’s (zie nieuwsberichten). Daarnaast is het ook mogelijk om uw paard uit te brengen in de wedstrijdsport.


Voordat ik mijn eigen trainingsstal begon heb ik 2,5 jaar bij Dressuurstal Van Baalen gewerkt en erg veel ervaring opgedaan. Momenteel train ik nog regelmatig bij Coby van Baalen en Emmelie Scholtens.

Ik ben in het bezit van mijn Orun instructeurs diploma. Ik vind het erg leuk om mijn opgedane kennis over te brengen aan enthousiaste ruiters en amazones van alle niveaus.

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie kunt u contact opnemen met mij:

Mobiel nr: 0655327184
Email: info@femkedelaat.nl
http://www.femkedelaat.nl/

Wat wij vooral belangrijk vinden bij het trainen en africhten van paarden is een goede basis, deze moet goed zijn voordat je verder kunt. Tevens is het mogelijk om uw paard zadelmak te laten maken bij ons. Dit doen wij geheel in overleg naar uw wensen en behoeften. We streven ernaar om het paard zoveel mogelijk de tijd te geven om zich goed te kunnen ontwikkelen.

Wilt u nog meer informatie over de training en/of africhting, bel of mail gerust. Onze gegevens vind u bij “contact“.