Endyrava wint voorselectie Pavo-cup met 80,5!!

De voorselectie van de Pavo-cup begon vorige week in Houten. Er zijn verschillende voorselecties waarbij elke combinatie die boven de 75 punten haalt doorgaat naar de halve finale die in Ermelo zal plaatsvinden.

Afgelopen vrijdag reed Aniek met Endyrava de voorselectie te Strijen. De combinatie liet mooie verrichtingen zien en dit resulteerde dan ook in een duidelijke overwinning met maar liefst 80,5 punten!! Hiermee hebben ze zich gekwalificeerd voor de halve finale die plaats zal nemen op 13 augustus. Digishots maakt mooie foto’s van deze leuke dag! Ook in het nieuws werd er vol lof over Endyrava gesproken:

In Strijen startte onder toeziend oog van de jury Arie Hamoen, Toine Hoefs en Johan Hamminga een forse groep paarden in de selectie voor de halve finale van de Pavo Cup. Maar liefst zeven vierjarigen behaalden een score van 75 of hoger en mogen dus door naar Ermelo. De hoogste punten, 86, gingen naar Fenix (Vivaldi x Houston). Hij is gefokt bij H. Germs in Midwolde en staat geregistreerd bij Close Horses in Bergen op Zoom. De donkere ruin werd op plezierige wijze voorgesteld door Jenneke Overduin.

Bij de vijfjarigen kregen drie paarden de felbegeerde doorverwijzing naar Ermelo. Hier was Endyrava (Lord Leatherdale x Monaco) met 80.5 de koploper. Het fokproduct van D.J. van Willegen uit Kapelle staat geregistreerd bij de heer De Laat in Schijf en liet zich heel goed zien onder amazone Aniek de Laat.

20140629-213740.jpg

20140629-213749.jpg

20140629-213756.jpg

Comments

comments

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *