Stal rozenven goed vertegenwoordigd op wedstrijd

Afgelopen weekend stond er een wedstrijd bij ons in de regio op het programma. Meerder pensionklanten reden hier mee en lieten allemaal van zich horen!

Femke startte Cerona en Estrade. Met Cerona behaalde ze een zeer verdienstelijke 2e plaats in de z2 klasse. Deze merrie is in eigendom van Trudy en Bas Wilschut. Met Estrade reed Femke een m1 debuut en ook hier behaalde ze een mooie 2e plaats met maar liefst 3 winstpunten!

Pensionklanten presteerde ook goed. Charissa reed Cizoi in de m2 klasse naar een 2e plaats met 2 winstpunten, Rowan reed Vaidisofa in de l2 twee keer naar de 2e plaats en ook Zolo, paard van Lisette van Dijk, werd onder Ceylan Avinal naar een 3e plaats gestuurd in de z2.

Susan Jongenelen reed met Frederik haar debuut in de L1. Frederik is eerst in eigendom geweest van Femke. Ondanks dat het voor Fred de eerste keer was dat hij op wedstrijd kwam liet hij zich fijn bewerken en dat was ook terug te zien in de punten. Beide proeven kwamen ze terecht op de 3e plaats. Aan iedereen van harte gefeliciteerd!

Comments

comments

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *